Till toppen

All I want for christmas

Foto: Elin Kero
Modell: Jag 
 
Varning för mycket hemlighetsfullt inlägg! I år önskar jag mig en mycket speciell julklapp. Det är ingen sak man kan slå in i ett paket, men det är något som jag drömt om sedan jag var runt 15 år. Allt jag kan göra är att hålla tummarna och hoppas. Jag kanske borde passa på att önska mig fler tummar i julklapp?
2 kommentarer

Och vinnaren är...

 
Jag har haft en sån sjukt bra helg. Jag ska försöka samanfatta det hela för jag antar att ni har massor av mer viktiga saker en söndagkväll som denna än att läsa en novell på min blogg :)
 
I fredags så var vi ett gäng på 12 personer som åkte upp till Stockholm. Först middag och sedan begav vi oss till Swedish House Mafia koncerten. Jag behöver väl inte säga att det var en galet grymt lycka kväll!
 
 
Igår spenderade vi dagen på stan med shopping. De första julklapparna är inhandlade! Yay! Jag älskar att handla julklappar till folk. :) Dagen avslutades på fin restaturang och sen på "Hotellet" med roliga drinkar. 
 
Efter en god frukost imorse så bar det av hemmåt. Under bilresan fick vi tag på 2 gratisbiljetter till HV71. Det var riktigt bra platser. Så bra att man kunde känna svettlukten från spelarna. Inte nog med att HV gick och vann så var jag med i en sms-tävling och VANN EN SAMSUNG GALAXY S3!!! 
 
Helt enkelt. En mycket bra helg! 
Hoppas er har varit minst lika bra! Mwah xoxo
 
 
 
1 kommentarer